כמה שאלות לגבי מין בכללי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/02/2016 | 19:46 | מאת: דנה

לפני יומים התנסיתי פעם ראשונה בחיי במין אוראלי, חבר שלי נקי ממחלות ( הוא נבדק ואין לו כלום) קימנו מין אוראלי ללא קונדום לפחות פעמיים, רציתי לדעת האם יש סכנות גם אם הוא בריא ? קצת בחרדות לגבי זה כמובן שלגבי אין מחלות אז האם עדין יש סכנות? בנוסף,נגיד במידה והיתה לו מחלת מין (סתם לדוגמה) והינו עם קונדום, האם יכול לעבור אלי משו ? תודה רבה על הכל

אם כל הבדיקות למחלות מין תקינות אז איני מבין מה השאלה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה