איך יודעים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/02/2016 | 22:31 | מאת: שאל

האם נשארים סימנים בגוף במידה וחולים במחלת מין? שגרתי בארהב בגיל צעיר מאז עברו 25 שנה. קימתי מגע מיני וקיבלתי הפרשה מהפין חום וצריבה. לא קיבלתי שום טיפול. מה ניתן לבדוק כיום? כיוון שלא נבדקתי לא יודע מה זה היה. יש בדירת דם לדעת מה זה היה? ובמצבי כיום ממה יש לחשוש? תודה

לרוב לא נשארים סימנים. ניתן היום לבדוק בבדיקת PCR אם נותרו חיידקים בגוף.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה