מרפאה לזיהומים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/02/2016 | 22:22 | מאת: אנונימית בת 17

היי, אני סובלת מאוראופלזמה אורלטיקום(שדורש טיפול במקרה של הפרשות צהובות כמו שלי)כבר חצי שנה. קיבלתי כבר די הרבה סוגי אנטיביוטיקה ואף אחת לא עזרה. עכשיו סיימתי לקחת את האזניל(פעמים ביום בהפרש של 8 שעות כל פעם) ולא רשום על מינון כזה באינטרנט בכלל.ידיי די כבולות מפני שאין לי יותר מידי לאן לפנות חוץ מלמרפאת לוינסקי/מרפאת הנשים של הקופה, מפני שאלו המקומות היחידים שאני יכולה לפנות אליהם בדיסקרטיות ללא ידיעת ההורים. ללוינסקי לא הלכתי אבל הגניקולוגית שלי אמרה שקיבלתי את כל האפשרויות וששם יציעו לי את אותם הדברים. עמידות החיידק מדאיגה אותי מאוד. אצטרך להישאר עם זה כל החיים?כל החיים להיות מדבקת ולסבול מהפרשות ואולי מאוחר יותר תתפתח דלקת אגן..? אין לזה טיפול מאסיבי יותר?הרופאה שלי אמרה שאין עוד אפשרויות חוץ מהאזניל, כי כבר לקחתי המון סוגים של אנטיביוטיקה והיא אמרה שזה כבר לא בריא.. ושזיהומולוג יציע לי את אותם דברים.. ידוע לך על אנטיביוטיקה חזקה יותר מאזניל?האם מסוכן לקחת מרשם נוסף לאזניל 250מג ולקחת 4 בבת אחת או שזה כבר ממש לא בריא?מפחדת שבגלל המינון השגוי שקיבלתי,החיידק יפתח עמידות גם לאזניל שהיא האופציה האחרונה לטיפול.מה עליי לעשות?העניין מתסכל ומייאש.אני די בטוחה שהרופאה שלי פשוט נתנה לי מינונים נמוכים מידי ולכן האנטיביוטיקות לא עזרו אלא רק החמירו.האם יש דרך יציאה או שאבוד ואהיה מדבקת כל החיים עם סיכוי לדלקת אגן? רציתי לפנות למרפאה לזיהומית באופן פרטי ללא התערבות של הכללית שניתן להגיע אלייה גם בגילאים מתחת לגיל 18 ללא הורים.יש המלצה על מרפאה כזו באזור המרכז(תל אביב,רמת גן,גבעתיים,קריית אונו...) אפילו בבית החולים שיבא? החשוב שלא תיהיה התערבות של הקופה.תודה רבה

איני מכיר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה