פפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/02/2016 | 03:43 | מאת: אחת

אובחנתי לאחרונה בוירוס הפפילומה, אני צריכה לעשות ניתוח בלייזר להוצאת הקונדלימות,יש לי שני שאלות. אחת ,כמה זמן כל הטיפול הזה בממוצע לוקח עד שזה נעלם ואפשר לחזור ליחסי מין. השנייה זה כשזה עובר..עדיין יש סיכוי להדביק אחרים? צריך להזהיר כל אחד מי זה? ובכלל אם זה ככה איך אני כבחורה יוכל לקחת את הסיכון של להדביק מישהו ולהיות איתו?

כמה זמן כל הטיפול הזה בממוצע לוקח עד שזה נעלם?= אי אפשר לדעת מראש והרופא המטפל יכול רק להעריך. אצלי אני נוהג לעשות בדיקת PCR ל HPV לאחר סיום טיפולי הלייזר ותשובה תקינה פרושה שלא מדבקים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה