אוראופלזמה אורלטיקום לא חולפת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/01/2016 | 01:42 | מאת: אנונימית בת 17

נמצא אצלי אוראופלזמה אורלטיקום. פניתי לרופאי נשים ורופאת נשים כבר 5-6 אולי יותר,פעמים וכל פעם קיבלתי טיפול ואף איד מהם לא עזר. אני סובלת מהפרשות צהובות כבר חצי שנה. כבר מאוד מאוד מודאגת מהמצב. הוריי לא יודעים וגם לא רוצה שיידעו על כך. אני בקופח כללית ואני מתחת לגיל 18,כלומר כל דבר מגיע להורים חוץ מרופאי נשים. מרפאת הנשים לא יעילה לי ואני כבר ממש מיואשת ונואשת לקבל טיפול מתאים,הבנתי שהחיידק יכול לגרום נזר בלתי הפיך ואני מאוד מודאגת. גרה במרכז(ליד תל אביב). אני אחרי כמה סוגי אנטיביוטיקה ואף אחת לא עזרה ובקושי חל שיפור. רציתי לשאול מה אפשר לעשות?למי אפשר לפנות באנונימיות? מרפאת לוינסקי כנראה לא תעזור לי בדומה לרופאת נשים ורציתי לפנות לגורם יותר מוסמך דרך הכללית בדיסקרטיות.. האם יש עצה?

בענין כזה אין עצות אלא אחת: למצוא רופא מיומן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה