כאבים לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/01/2016 | 02:04 | מאת: מור

שלום, לאחר זמן ממושך ללא יחסי מין קיימתי יחסים מאוד אינטנסיביים שנמשכו מספר ימים. ביום האחרון התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן ואי נוחות במצב ישיבה. אני מניחה שנפצעתי כתוצאה מחיכוך יתר וזאת למרות שלא היה לי יובש בנרתיק במהלך קיום היחסים, ואין לי גרד או ריח הפרשה יוצאת דופן אבל ארבעה ימים אחרי אני עדיין סובלת מהכאבים. מקור הכאב הוא בפתח הנרתיק פנימה. אני נבוכה מדיי לפנות לרופא שלי בעניין. אשמח לדעת מהי אבחנתך לפי הסימנים הנל. תודה.

ניתן לאבחן לאחר בדיקה.

30/01/2016 | 21:35 | מאת: מור

אכן כפי שחשבתי מדובר בפצע חיכוך בלבד והכאבים נעלמו לאחר כשבוע. תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה