קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/01/2016 | 17:24 | מאת: מיכל

שלום. אני בשבוע 25 להריון. לפני כשבועיים הופיעה שלפוחית קטנה דמית בשפתיים החיצוניות של הנרתיק. דיממה פעם אחת ועכשיו היא קטנה עם דם כהה בפנים. ברצוני לציין שההריון הוא בטיפול מתורם ולא באתי במגע מיני עם אף אחד לפחות שנתיים. אך לפני כ3 חודשים רופא נשים שבדק אותי באולטראסאונד וגינלי שם את הקונדום על מתמר האס ללא כפפות. האם יש סיכוי שהתפתחה קונדילומה מזה שהרופא נגע בידיו בקונדום המכסה את המתמר ואז בדק אותי עם אותו מתמר? האם קונדילומה יכולה לעבור כך והאם עך נראית קונדילומה.. כמו נקודת חן רק מעט בולטת עם דם כהה בפנים. תודה

ככה לא נראית קונדילומה אבל ליתר בטחון תוכלי לשלוח צילום.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה