האם יכולה להיות לי מחלת מין?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/01/2016 | 17:30 | מאת: ליאת

שלום דר ברצוני לשאול קיימתי יחסי מין חד פעמיים עם גבר שאני לא מכירה עשינו את כל היחסי מין עם קונדום ,אבל כמה ימים אחרי התחיל לגרד לי איבר המין גם בפנים וגם בחוץ יש קצת אדום יכול להיות שזה ממנו ,אבל קונדום מגן מפני מחלות מין ואיידס?יש מצב שנדבקתי ממנו במשהו ? פשוט מגרד לי. יש סיכוי שאני יהיה בהיריון ממנו הוא גמר בתוכי בתוך הקונדום ?אני אודה לך אם תענה לי על ה2 שאלות .תודה וכל טוב.

כן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה