קיום יחסי מין ללא קונדום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/01/2016 | 22:48 | מאת: יוני

אני והבן זוג שלי רוצים לקיים יחסי מין ללא קונדום, אנחנו יחד כבר חודשיים, ולפניי זה שנינו לא היינו פעילים הרבה, וגם אם כן אז עם אמצעי מניעה. בידיעה ששנינו נאמנים זה לזה, ומקיימים יחסים רק אחד עם השני, ובידיעה ששנינו בריאים ועושים בדיקות דם ואיידס - האם ניתן לקיים יחסי מין ללא קונדום ? אשמח לתשובה, כדי לא לקחת סיכונים.

כדי לא לקחת סיכונים מומלץ לעשות בדיקות למחלות מין.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה