פניה דחופה לרופא

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/01/2016 | 18:44 | מאת: א

אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים גיליתי בלוטה גדולה בצד אחד של איבר המין וכמה פצעונים בצד השני. האם זה סימנים למחלת מין ועלי לפנות דחוף לרופא עור ?

מציע שתפני לגניקולוג.

06/01/2016 | 06:05 | מאת: א

בהמשך לשאלה ראשונה: פניתי לרופא והוא אמר לי לעשות בדיקות דם ואחרי זה לקחת אנטיביוטיקה. אבל לפי התסמינים הוא לא זיהה מחלת מין. האם התסמינים שציינתי הם של מחלת מין? והאם צריך לקחת אנטיביוטיקה? תודה על התשובה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה