תוצאות בדיקת דם להרפס וגינלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/01/2016 | 23:50 | מאת: רוני

שלום עשיתי בדיקת דם להרפס וגנלי בגלל כאבים וגרד אלו התוצאות שקיבלתי האם יש לי או אין ? HSV (1+2) IgG Ab Positive HSV (1+2) IgM Ab Negative HSV-2 IgG Ab Negative בתודה מראש רוני

זו לא בדיקה להרפס וגינלי ואי אפשר לדעת אם ההרפס שיש לך הוא בפה או במקום אחר בגוף

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה