קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/12/2015 | 03:13 | מאת: ר

שלום, לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח להסרת קונדילומות מפי הטבעת, שעבר בהצלחה. לפני כחודש וחצי קיבלתי מנה ראשונה של חיסון גרדסיל. לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין (הומוסקסואלים). בדיעבד הבנתי שלפרטנר היו קונדילומות. מה הסבירות שנדבקתי שוב? האם להמשיך עם חיסון הגרדסיל כרגיל? תודה מראש

מה הסבירות שנדבקתי שוב? = 25% בהנחה שכבר הנגיפים חוסלו האם להמשיך עם חיסון הגרדסיל כרגיל?= מומלץ חיסון אחרי תוצאה תקינה של PCR ל HPV

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה