חיסון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/12/2015 | 19:09 | מאת: טליה

שלום, אני בת 47 ג+2. פעמיים בחודשים האחרונים הסירו לי קונדילומות בלייזר בבית חולים בלינסון. היום אצל ר.הנשים הוצע לי לעשות חיסון (באופן פרטי) נגד וירוס הפפילומה. השאלה שלי האם לפני קבלת חיסון כזה אני צריכה לעשות איזו בדיקה קודם ? והאם באמת כדאי לעשות חיסון כזה ? לא כל כך ברור לי - אם אעשה חיסון הוא יעלים לי את הוירוס מהגוף ??

האם לפני קבלת חיסון כזה אני צריכה לעשות איזו בדיקה קודם ? = 1. קולפוסקופיה מקיפה ואם זו תקינה אזי PCR ל HPV החיסון יעיל באופן מירבי במצב של תוצאה תקינה של PCR ל HPV/ החיסון אינו תכשיר טיפולי ואינו מעלים נגיף מהגוף אלא מונע הדבקה.

29/12/2015 | 20:55 | מאת: טליה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה