מודאג

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/11/2015 | 13:40 | מאת: א

שלום. יש לי הרפס והיה לי לפני שנה כלמידה לקחתי טיפול ובבדיקות החוזרות התוצאה יצאה שלילית והכל טוב. השבוע האחרון אני סובל מאותם תסמינים ונשלחתי לעשות שוב את אותם בדיקות. השאלה שלי אם זה יכול לחזור בגלל שאני סובל מהרפס (type2) או שאין קשר בין הדברים(מה שאני מקווה) או שכלמידה זה דבר שבכללי יכול לחזור.

הרפס ומחלות דומות מורידות את התנגודת החיסונית ולכן הן קשורות בעליה במחלות כמו כלמידיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה