STD

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/11/2015 | 20:16 | מאת: danit

שלום לצערי עברתי תקיפה והתעללות מינית אכזרית מאוד!! הייתי בחורה בריאה לחלוטין לפני התקיפה! לא ידעתי שיש דבר כזה מחלות מין! לאחר חודשיים עשו לי בדיקות STD והאדם השפל הזה הדביק אותי במחלות STD בשמשך חודשיים היו לי כאבי בטן תחתונה צד שמאל נוראיים וכאבים באביר מיני והפרשה מוגלתית ירוקה צהובה מאוד סמיכה, לצערי גם החריב לי את איבר מיני וירד לי המון דם, קיבלתי טיפול לSTD רק לאחר חודשיים ואחרי זה המשיכו לי הכאבים המון זמן כל הזמן עשו לי בדיקות עד שגילו שהיה לי טפיל שגרם לי לכאבים קשים מאוד, מאז התקיפה נהיה לי שיבוש בווסת פרופיל הורמונלי לא תקין ופרולקטין מאוד גובה,האם מחלות STD תקיפה כזו אכזרית יכולים לעשות בלגן כזה בגוף וגם יכולים לגרום לבעיות פוריות? אודה לתשובתך.

על איזה מחלה את שואלת?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה