חשד להידבקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/11/2015 | 19:35 | מאת: אני

אני נער בן 17 קיימתי יחסי מין וגינאליים לא מוגנים. עברו 8 שבועות וחצי מיום קיום יחסי המין. אני חייב לציין שבמשך הזמן הזה לא היה לי סימפטומיים אפשריים כמו חום, פריחה ובלוטות לימפה נפוחות חוץ מלפני שבוע שהצטננתי ובעקבות כך בלוטת הלימפה התנפחה ל3 ימים וחזרה לגודלה. רציתי לדעת מהם סיכויי להידבק באיידס ועוד כמה שבועות אני יכול לערוך בדיקה?

אנא פנה לרופא המשפחה. ובנוסף יש כמה סוגי בדיקות לאיידס ולכן תוכל לברר גם את זה במרכז לאיידס.

15/11/2015 | 18:58 | מאת: אני

צריך לחכות 3 חודשים לבדיקה? אני מעדיף לעשות בדיקה אחת שההורים לא ידעו מקיומה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה