הרפס בגיל הזקנה המאוחרת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/10/2015 | 07:07 | מאת: שרה

אמי בגיל 90 התגלה אצלה הרפס באברי המין כולל העכוז הימני עם הירך. טופלה בכדורי זובירקס 700 חמש פעמים ביום. המחלה פגעה באי יכולת ללכת ובאי שליטה מוחלטת על 2 הסוגרים היא הפכה סיעודית ומרותקת למיטה. שבועיים עברו מאז המחלה היא סובלת מכאבים שבאים ללא התראה . יש לציין שאחותה הגדולה ובנה חלו בהרפס באזור המין .האם הורס הרדום יכול להתפרץ גם לי אני בגיל 60 ומאוד מודאגת האם כדאי לי להתחסן? מחכה לתשובה

החיסון עדיין לא מוכן. בקרוב יהיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה