הפרשות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/10/2015 | 21:19 | מאת: שמעון

שלום קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני כחצי שנה ,לאחר כ3 בדיקות דם ושתן בתקופות שונות . (לאחר שבועיים , חודשיים ושלוש חודשים אחרי האקט)לאחר הבדיקה הראשונה נמצא שהכל תקין בדם למעט בבדיקת שתן שמצאו אוראופלסמה. לאחר נטילת אנטיביוטיקה (שכחתי איזו , לא דוקסילין ולא זטו) נעלמו התסמינים ובבדיקות שהיו אחר כך לא נמצאו חיידקים או נגיפים לא בדם ולא בשתן . לאחר 3 חודשים שוב חזרה הצריבה וההפרשות קיבלתי דוקסילין טופל ועבר (לא נמצא כלום בשתן) ועכשיו שוב אחרי חצי שנה חזרו התסמינים . עשיתי בדיקה לא נמצא כלום בשתן ,יש לציין שאחרי האקט התגלה קונדילומה ע"י רופא עור שאמר שהיה עוד מלפני האקט .ולא היו פצעי הרפס . השאלה היא מה יכול להיות הגורם לתופעה ? עשיתי כל בדיקה אפשרית מלבד pcr לקונדילומה והרפס ולא מוצאים כלום ואני אובד עצות

21/10/2015 | 21:21 | מאת: שמעון

שכחתי לציין , התסמינים שהיו וחזרו הם צריבות במתן שתן ואחרי , גירוי בצינור השופכה ולעתים אשכים נפוחים והפרשות שלאט לאט נעלמות ללא טיפול

איך אני יכול לעזור?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה