כאבים בפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/10/2015 | 22:43 | מאת: אבי

שלום. לפני שבוע התחילו כאבים בפין עצמו,כאב עמום לאורך הפין בכל מצב. אין הפרשות אין שינוי בפין אין כאב באת מתן שתן. הכאב מתחזק אחרי פעילות מינית. ממה זה יכול לנבוע? והאם מחלות מין יכולות לעבור עם הייתי עם בחורה שרק עשתה ביד?(לא גמרתי ) תודה.

ממה זה יכול לנבוע?= מציע שתפנה לאורולוג והאם מחלות מין יכולות לעבור עם הייתי עם בחורה שרק עשתה ביד? = רוב הסכויים ש- לא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה