הרפס בשפתים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/09/2015 | 13:27 | מאת: אנונימי

שלום. הופיע לי לפני קצת יותר מחודש הרפס בשפתיים. לפני שאבחנו את זה אצלי, יכול להיות שנגעתי בזה ואז נגעתי לאחר זמן מה באיבר המין. (בניגוב אחרי מתן שתן וכו'). האם יש סיכוי שהדבקתי את עצמי בהרפס גניטלי? יש לי נקודות לבנות כאלה כבר כמה זמן על השפתיים של איבר המין, שמלוות באדמומיות גרד וצריבה. חשבתי שזה פטרייה אז מרחתי משחה אבל מרחתי אותה כבר שבוע ועדיין אין ממש שיפור. גם ניסיתי נרות ששיפרו מעט את המצב אבל זה חזר שוב והנקודות והאדמומיות לא נעלמו האם נדבקתי גם באיבר המין?

האם יש סיכוי שהדבקתי את עצמי בהרפס גניטלי?= יש סכוי קלוש האם נדבקתי גם באיבר המין?= אין לדעת ללא בדיקה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה