זיבה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/09/2015 | 15:42 | מאת: אנונימית

היי,שכבתי עם חבר שלי בחמישי בלי קונדום(אני לוקחת גלולות) ויומיים אחרי התחילו לו הפרשות צהובות אך לא דביקות.אין צריבה במתן שתן, יש טיפה גירוי בקצה הפין,אין נפיחות. הוא טוען שזה זיבה ויש לציין שלא היה לי שום עניין מיני עם אף גבר אחר ולו היה אבל רק מלפני שנתיים בפעם האחרונה וחוץ מזה אנחנו נקיים. האם ייתכן שזאת אכן זיבה? האם מחלת מין יכולה לקרות גם אם שני הצדדים לא קיימו משהו מיני עם מישהו אחר?כלומר רק מקיום יחסי מין לא מוגנים?אני בת 16 וחצי והוא 19. תודה

האם ייתכן שזאת אכן זיבה?= בדיקצ מעבדה קובעת זאת. האם מחלת מין יכולה לקרות גם אם שני הצדדים לא קיימו משהו מיני עם מישהו אחר? = לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה