הרפס שפתיים והדבקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/09/2015 | 11:56 | מאת: ran

שלום רב, לחברה שלי יש הרפס בשפתיים וברצוני לדעת האם כאשר ההרפס אינו מתפרץ והוא רדום . האם במצב זה ניתן להידבק בנשיקה או במעבר רוק ? והאם יש דרך לבדוק אם אני נידבקתי ? כמו כן , האם כאשר הגבר מבצע מין אוראלי לבחורה יש סכנה כאשר ההרפס הינו רק בפה (שפתיים) ?

כן וכן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה