מיקופלסמה גניטליס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/09/2015 | 21:21 | מאת: מודאגת

שלום רב, חבר שלי סיפר לי שהוא חלה במיקופלסמה גניטליס, לאחר תקופה שבה היינו פרודים.האם ניתן להידבק במחלה ממין אוראלי או מנשיקה או ממגע בזיעה ? מה זמן הדגירה של החיידק בגוף? האם החיידק יכול לקונן בגוף כשנתיים ורק אז להתפרץ? עשיתי בדיקת PCR ואין לי את המחלה, האם עליי להיבדק שוב בעוד מס' חודשים? מתחננת לקבל תשובה...אני לא מצליחה לתפקד...

האם ניתן להידבק במחלה ממין אוראלי או מנשיקה? כן ממגע בזיעה ?= לא מה זמן הדגירה של החיידק בגוף? = לא ידוע האם החיידק יכול לקונן בגוף כשנתיים ורק אז להתפרץ?= אפשרי האם עליי להיבדק שוב בעוד מס' חודשים? = לשיקולך

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה