התפרצויות הרפס גניטלי תכופות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/09/2015 | 14:27 | מאת: מישהי

שלום רב. אני בת 37 סובלת מהרפס משני הסוגים, רווקה ללא ילדים ומעולם לא הייתי בהריון. בכל מחזור אני סובלת מהתקפי מיגרנה יחד עם הרפס גניטלי. כל חודש מחדש. המיגרנה וההרפס מתפרצים יחד. היה מקרה נדיר שלא סבלתי ממיגרנה ובאותה הפעם גם ההרפס לא הגיע. ניסיתי אציקלוביר וזה לא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה פיצוץ השלפוחית ואז ההרפס נעלם כעבור יום.. הופך לקליפה יבשה שיורדת בקלות ונעלם כלא היה. הוא מופיע באיזור הוולוה או מעל הדגדגן תמיד. זה מפריע לי בזוגיות...בן הזוג הקודם שלי נפרד ממני בשל כך ואני דואגת מה יהא בקשר העתיד לבוא..אשמח לדעתך..כיצד לטפל, וכיצד להציג זאת בקשר זוגי. תודה רבה!

השאלה מורכבת מדי לאינטרנט. מציע לך שיחה אישית עם רופא המיומן בתחום.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה