הפטיטיס b

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/09/2015 | 11:30 | מאת: רון

שלום. אני בן 46, קיבלתי תוצאות בדיקת דם ואני קצת לחוץ מהתוצאה שאומרת: Hepatitis Bs Ag. positive Hepatitis Bc Igm. positive Hepatitis Bc Ab Tot. Positive Hepatitis Be Ag. Negative Hepatitis Be Ab. Positive מה מצבי? האם ההפיטיטיס B הוא כרוני?? אנא עיזרו עד שאפגש עם רופאי רון

בנושא זה אני מעדיף לא לדון כאן. מציע שתדון בכך עם רופאך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה