אפטות באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/08/2015 | 04:46 | מאת: אפטות

שלום , לפני כשבוע וחצי יצאה לי אפטה באיבר המין הלכתי לרופא נשים והוא אמר שלדעתו זה בסהכ שפשוף ולא הרפס לאחר כמה ימים יצאו לי עוד 2 אפטות באיבר המין אבל באזור אחר והלכתי לרופא נשים אחר שטען שזה הרפס .. בחיים לא היה לי הרפס גם לא השפתיים וגם לא לחבר שלי האם אפשרי שהאפטות האלה הן באמת הרפס??

אפשרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה