Hiv

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/08/2015 | 14:26 | מאת: מירי

שלום רב דוקטור. ברצוני לדעת איזה מין הבלוטות מתנפחות במידה ונדבקים באיידס. ביצעתי מגע מיני עם חבר שלי. שלאחר המגע הוא סיפר לי שביצע תרומת דם ונשלח אליו מכתב שהוא צריך לבצע בדיקה לאיידס כיוון שמשהו שם לא היה תקין. הוא סיפר שהוא ביצע את הבדיקות והכל יצא תקין. אך אין להסתמך על מילים בלבד. כרגע מתחת ללסת השמאלית בלוטת הלימפה שלי מוגדלת עם צינון וכאבי שרירים. וזו הבלוטה היחידה שנפוחה והיא גם לא כואבת אולי לא עולה לי החום כיוון שלפני חצי שנה ביצעתי חיסון נגד שפעת? הגיוני הדבר? המגע הראשון שלנו היה מלפני כמעט שבועיים. האם התסמינים אמורים כבר להופיע? והאם ניתן להסתמך עליהם?יום ראשון קבעתי בדיקות דם וידוע לי שתוצאות בפרק זמן כה קצר לאחר המגע אין מעידות על דבר. האם אפשר לראות בבדיקת הלימפוציטים שישנו זיהום בגוף למרות שהבדיקת הHIV יוצאת תקינה? מתנצלת על ההודעה העמוסה אך אני מוטרדת. המשך יום מצוין, תודה רבה.

מציע לגשת לרופא המשפחה.

14/08/2015 | 07:45 | מאת: מירי

אכן גם ללא עצה זו זה מה שהייתי עושה ועשיתי. פורום זה נועד להתייעצות ואני לא רואה שום התייחסות מהצד שלך. ענית לי תשובה קצרה ולא עניינית אבל תודה בכל אופן. שבת שלום.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה