קונדילומה שלא טופלה כראוי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/08/2015 | 14:16 | מאת: h.a

שלום, אובחנתי בקונדילומה בפות לפני תשעה חודשים טופלתי בחנקן מספר פעמים ללא הצלחה אצל רופא עור, אחר כך פניתי לרופאת נשים שנתנה לי את המשחה פרימוד שתוך שבועיים עזרה לי להעביר את הפצעים. עכשיו חזרו לי פצעוני הקונדילומה לפי מה שהרופא עור אומר אבל שוב הטיפול שלו לא עזר לי עם החנקן. מה עוד אפשר לעשות כדי לטפל במצב אחת ולתמיד?

מנסיוני לייזר בהכוונת קולפוסקופ.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה