סקר מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/08/2015 | 14:03 | מאת: אני

שלום. אני מעוניין לבצע בדיקות תקופתיות למחלות מין. רציתי לדעת מה הוא סט הבדיקות שניתן לעשות כך שיכסה את רוב המחלות (איידס, HPV, הרפס וכו').

בנוסף - מיקופלסמה ואוראופלמה וטריכומונס ועגבת וזיבה ו HBV HCV

14/08/2015 | 10:56 | מאת: אני

לצורך העניין, אם ישנה בדיקה יחידה (או שתיים-שלוש בדיקות) המסוגלת לאבחן ספקטרום רחב של מחלות, זה עדיף מבדיקה פר מחלה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה