סיכוי להידבקות באיידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/07/2015 | 23:48 | מאת: יעל

שלום, קיבלתי מבן זוגי מתנה עגילי זהב יפים , יש לציין שנקנו בחנות מוכרת ולא בדוכן , הוגשו בקופסה יפה וכו'. בהתרגשות הלכתי למדוד את אחד מהם , אך הוא לא עבר חיטוי (לפחות על ידי ) חשוב לציין בזמן ההכנסה או ההוצאה ירד לי מעט דם מהאזור . אחריי שהכנסתי אותו פתאום חשבתי שזו יכולה להיות בעיה כי יש אפשרות להחליף עגילים בחנות , למדוד וכו' האם יש סיכוי להידבק במשהו בצורה זו בעיקר איידס, העגילים היו נראו נקיים ,הם נקנו כמה שעות קודם והמשמעות היא שהם המתינו בקופסה בערך 3 שעות בשמד החמה עד שמדדתי אותם . הורדתי את העגיל כמובן מהר וחיטאתי באלכוהול את האזור אבל נותרתי עם פחד עמוק אשמח לקבל תשובה בנושא

יש סכנת הדבקות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה