אחרי הסרה בלייזר - שאלה חשובה !

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/07/2015 | 17:11 | מאת: טליה

שלום רב, אתמול הייתי בבילינסון, רופאת הנשים שלחה אותי להסיר יבלת קונדילומה אחת. זה היה בהרדמה מקומית כמובן. הרופאה שעשתה זאת לא הייתה ממש יסודית, רק בעזרתי מצאה את היבלת המדוברת. הסירה אותה. יש לי עוד 3 יבלות ממש קטנות שמורגשות רק על ידי מישוש, יבלת אחת שאין לה מראה כרוביתי, אלא חלקה - שנמצאת בשפתיים הפנימיות בעור העדין. סליחה אם אני מאריכה, אבל מאוד חשוב לי לדעת.. האם חשוב להסיר גם את 3 היבלות הקטנות האלה ? או שזה לא נורא אם הן יישארו (אולי ייעלמו יום אחד מעצמן..) ? תודה רבה !!

כדאי להסיר את כל הגדולים ויפה שעה אחת קודם.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה