קונדילומה ופצע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/07/2015 | 11:40 | מאת: ש'

ונדילומה 07/26/2015 בשעה 10:34 שלום לפני כשנה בערך אובחנתי כאחד שנדבק בקונדילומה . ניגשתי לרופא הייתי בביקורות ואפילו התחסנתי פעמיים בחיסון הגרדסיל( 2 מתוך 3 כבר) . ביום חמישי האחרון ניגשתי שוב לרופא . הרופא ציין שלא קיים בי הנגע ,אך היה איזה פצעון כנראה מגילוח איבר המין שביקשתי ממנו להוריד עי החנקן הרופא עשה זאת וכעבור יום ראיתי שמנקודה זה הפך למעין שלפוחית גדולה . זה אמור ליפול מעצמו לחלוף? או שיש טעם בפנייה לרופא תודה

כבר עניתי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה