הרפס על הסנטר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/06/2015 | 23:19 | מאת: שרית

לפני ששה ימים הופיעה לי בליטה על הסנטר. למחרת היא ירדה והופיעו לי שני גושים עם שלפוחיות שנראו כמו הרפס על השפתיים כשמסביב יש עור אדום. סבלתי בעבר מהרפס על השפתיים. שמתי משחת זובירקס ולקחתי כדורי אציקלו-וי. היום שישה ימים אחרי, הפצעים עברו עם כל תהליך ההגלדה, אבל יש לי כתם אדום באזור שהיו הפצעים. הרפס יכול להופיע בסנטר? האם זה טבעי? מה עושים לטיפול והורדת הכתם האדום, והאם זה יכול להיות משהו אחר? מודאגת.

יתכן שזה הרפס. למה שלא תפני לרופא לבדיקה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה