פות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/05/2015 | 09:07 | מאת: נוראן נסרי

בהמשך לשאלת שלא ניתן לחלות בהרפס אלא רק במגע מיני. אני בטוחה שאני בתולה ולא עשיתי שום מין אוראלי איזה מחלה יכולה להיות לי והעברתי לשפתיים של חבר שלי אחרי מין אוראלי ראשון? מה המחלה שיכולה להיות לפי דעתך המקצועית ד"ר? האם יכול שלחבר שלי אין הרפס ומה שאמר לו רופא משפחתו לא נכון והפצע בשפתיים היה חד פעמי כי פצע בשפתיים שלו לא היו כאבים ולא כלום? תודה רבה ד"ר. היו שתי שאלת אחרונות תודה רבה

איזה מחלה יכולה להיות לי והעברתי לשפתיים של חבר שלי אחרי מין אוראלי ראשון? = איני יכול לנחש האם יכול שלחבר שלי אין הרפס? = אפשרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה