הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/05/2015 | 00:03 | מאת: רבקה

רופא הנשים מסר שיש לי הרפס על סמך בדיקה ידנית בלבד מה זה אומר ? זה כרוני לכל החיים לא אוכל לקיים יחסים ללא קונדום מחשש להדבקה ? מה הסיכון בהריון ? איך ניתן לוודא שאכן זה הרפס בוודאות

אם אכן יש לך הרפס הרי זהו חוזה לכל החיים. אם מדובר על הרפס גניטלי אזי סיכון קטן ביותר בהריון ואם אין התקף לפני הלידה אז הלידה תהיה רגילה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה