קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/05/2015 | 14:51 | מאת: אנונימית

לפני כשלושה שבועות עברתי טיפול לייזר בהרדמה מלאה עקב ריבוי קונדילומות באיזור הנרתיק ופי הטבעת מאז כל האיזור שורף וכואב למרות השטיפות מרובות מה אוכל למרוח כדי להרגיע את הכאב והשריפה למרות שמרחתי עזרקאין וגם קרם ביאפן שרק שרף לי יותר (רופא עור מפורום אחר אמר לי).

מה אוכל למרוח כדי להרגיע את הכאב והשריפה. = נסי דרמגרן הידרופיליק בי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה