מין לא מוגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/05/2015 | 01:24 | מאת: דנה

אוף ... איזו טיפשה אני מכירה אותו פחות משבועיים וקיימתי אתו יחסים לא מוגנים הוא טוען שאין לו שום מחלה ושהיה רק עם 2 נשים לפניי אני לא יודעת עד כמה הוא אמין מה הסיכוי להדבק במחלת מין אני יודעת שהטיפול המונע הוא קשה לא נעים ועם הרבה תופעות לוואי, אני גם יודעת שהוא לא ב 100% מונע הדבקה במידה והייתה היחסים הלא מוגנים היו אתמול בערב והסיכון הוא קטן כי הוא אשכנזי ולא משתייך לקהילה הגאה הוא גם גמר בחוץ. מה לעשות ???????

רק בדיקה לודא שלא נדבקת. בדיקת PCR

03/05/2015 | 18:34 | מאת: דנה

04/05/2015 | 03:46 | מאת: דנה

בדיקת PCR ותוך כמה זמן מרגע החשיפה היא אפשרית ? האם ניתן לעשות את הבדיקה באופן פרטי ומה מחירה בערך ?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה