הרפס בפות בתולה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/05/2015 | 10:00 | מאת: נוראן נסרי

אני בתולה בחיים לא קיימתי יחסי מין. כבר הרבה זמן יוצא לי כמו חצ'קנים בצבע אדום ולבן בפות. חשבתי שזה רגיל ולפני שבוע קיימתי מין אוראלי עם חבר שלי ואחרי כמה ימים הופיע אצלו הרפס בשפתיים ובחיים לא היה לו הרפס. אז רציתי לדעת האם מה שיש לי זה הרפס? איך ייתכן ויש לי הרפס אם לא קיימתי יחסי מין? וזו פעם ראשונה למין אוראלי. כבר מעל שנתיים יוצא לי כל תקופה קצרה ולפני שנתיים היה לי דלקת בשתן אני בת 20. מה הסיבות להידבקות אם לא קיימתי יחסי מין? תודה רבה ד"ר

אז רציתי לדעת האם מה שיש לי זה הרפס? = אחרי בדיקה הסתכלותית אפשר יהיה לאבחן לך בקלות ואז יהיה מקום להשיב לשאר שאלותייך. תוכלי בינתיים לקרוא בכתבה על הרפס.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה