גושים בפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/04/2015 | 04:43 | מאת: אלעד

שלום לפני שבוע הבחנתי שבאזור שלקראת סוף הפין ולפני הכיפה חלה התנפחות מוזרה אך לא ייחסתי לכך חשיבות. לפני יומיים כשהתקלחתי סיבנתי הפין והוא החל לעמוד לי והתילתי לאונן אך היד נתקלה בבליטה גוש בפין. בהתעמקות מצאתי שני גושים בקצה הפין לפני הכיפה דמויי חוט של 2 סמ כל אחד מתחת לעור הגורמים לעור לבלוט.זה כאלו נוצרו לי ורידים חדשים. זה לא כואב אבל מטריד ומפחיד. דר מה זה?

אפשר להשיב אחרי בדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה