זיבה וקלמידיה-גבולי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/04/2015 | 15:27 | מאת: חי

שלום לפני 4 חודשים היה לי סקס לא מוגן לאחר שבוע התחילו כאבים באיבר המין כל הבדיקות התרבית של מחלות מין שעשיתי יצאו שלילי בכל זאת האורולוג נתן לי אנטיביוטיקה: CIPRODEX 500 MG 10 TAB - טבליות DOXYLIN 100 MG 10 TAB - טבליות הכאבים המשיכו עד לפני שבועיים שעשיתי 3 בדיקות שתן בחודש וחצי האחרונים שהראו: Chlamydia trachomatis (PCR)* borderline Neisseria gonorrhoeae (PCR)* borderline Trichomonas vaginalis (PCR)* borderline הייתי רוצה לדעת מה זה אומר?? והאים יש לי מחלת מין.. אציין שחברה שלי ניבדקה לפני שבועיים בבדיקת שתן ויצא שלילי בזיבה וקלמידיה.. תודה רבה חי

הייתי רוצה לדעת מה זה אומר??= זה אומר שאתה נושא את החיידקים. לטפול ממליץ שתפנה לרופא. אצל החברה יש לעשות את הבדיקה לא רק מהשתן אלא גם מהנרתיק/צוואר הרחם.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה