חיסון ל - HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/04/2015 | 12:56 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני הומוסקסואל בן 29. לאחרונה אני נחשף לסיפורים רבים אודות וירוס ה - HPV הגורם לקונדילומה / מקרים העלולים להתפתח לסרטנים של הלוע, הפין ופי הטבעת. חיסון הגרדסיל המגן מפני הוירוס מותווה גם לגברים עד גיל 26 , אך יש רופאים הממליצים לגברים הומוסקסואלים להתחסן גם לאחר גיל זה. מה עמדתך? תודה

הספרות הרפואית הוכיחה יעילות החיסון בכל הגילאים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה