פפילומטי בענבל

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/03/2015 | 04:51 | מאת: דן

שלום, הולך לאאג פעם בחצי שנה בגלל גוש קטן בצוואר בצד ימין אין כאבים ואין תלונות, בבדיקה us מראה שיש גוש אך אין חשד למחלה. בשנה האחרונה הרגשתי שהגוש הוקטן מעצמו אך ממשיכים עם מעקב רפואי. בשנה האחרונה התחלתי לשחק בענבל בעזרת לשון מתוך השעמום, הרגשתי שיש גוש קטן כמו פצעי בגרות בענבל ורופא אאג בדק וגילה שיש לי חשד פפילומטי בענבל והפנה אותי לאאג לבית חולים. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש קשר ישר בין גוש בצוואר לגוש פפילומטי הקטן? יעלם הגוש בצוואר לאחר טיפול בענבל? 2. מהו טיפול יעיל לטיפול פפילומטי בענבל? 3. לאחר טיפול יש מצב שיחזור גוש? 4. מה הבדל פפילומה לפפילומטי? 5. לאחר טיפול, אוכל לקיים יחסי מין אוראלי ללא הידבקות? תודה.

גדול פפילומה אינו נגרם ע"י נגיף הפפילומה ולכן אינו בתחום התמחותי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה