קונדילומה ואיידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/03/2015 | 05:04 | מאת: ש

שלום ! מזה 7 שנים חברי הטוב ביותר נשא איידס . יש לציין שהוא מטופל באופן תמידי , שומר על עצמו . לאחרונה בשנה האחרונה התחלנו לקיים בינינו יחסים מוגנים שאני האקטיבי . חשוב לומר שהוא סובל גם מקונדילומה ועבר פעמיים שלוש ניתוח להסרת הקונדילומה. לפנח כשלושה חודשים ניגשתי לרופא עור והתגלה לי מקדימה ומאחורה נגעים של קונדלימה . נלחצתי מאד התחלתי בתהליך של הסרה והיום אני בביקורת מתמדת . ניגשתי בהמלצתו לרופא שמטפל בו בבית חולים להרגיע אותי שהכל בסדר ואין סיכוי שנדבקתי במשהו אחר . בהמלצתו של הרופא התחלתי להתחסן בחיסון הגרדסיל .. עשיתי 1 מתוך שלוש שאלותיי הן - האם היום , ניתן לקיים יחסים עימו , הדאגה שלי היא גם לגביי האיידס וגם לגבי הקונדילומה בדגש לקונדילומה .. חשוב לציין שבביקורות נתגלו הקונדילומות שוב . חשוב לומר שמאד רצינו לפתח משהו רומנטי אך דבר זה עוצר בעדי מאד . הסקס לאחרונה הוא בתדירות גבוהה תוך כדי ששומרים על עצמנו מאד , אך השאלה האם גם מקונדום או מרימנג אפשר להידבק . האם אני צריך להימנע מסקס ? מגע עם הפה באזור פי הטבעת וכו ? האם אפשר להתגבר איכשהו ? לגהי רימינג האם מותר לי לעשות לו ? אשמח לתשובות מעמיקות ומהירות בנושא . דבר נוסף איך אפשר לדעת שהנגיף לא נמצא בגוף יותר? תודה רבה

חיסון הגרדסיל הוא היעיל ביותר כשאר לא נושאים את נגיפי ה HPV. את הנגיפים ניתן לגלות בבדיקת PCR אם התשובה היא תקינה אזי לא מדבקים.

19/03/2015 | 23:51 | מאת: ש

אהלן לא קיבלתי את כל התשובות לכל השאלות ששאלתי .. אשמח שתתייחס לכולן בבקשה. אם קיים הוירוס עדיין אצלי אז חיסון הגרדסיל לא יעזור לי ? אני כותב את כל ההודעה שוב שלום ! מזה 7 שנים חברי הטוב ביותר נשא איידס . יש לציין שהוא מטופל באופן תמידי , שומר על עצמו . לאחרונה בשנה האחרונה התחלנו לקיים בינינו יחסים מוגנים שאני האקטיבי . חשוב לומר שהוא סובל גם מקונדילומה ועבר פעמיים שלוש ניתוח להסרת הקונדילומה. לפנח כשלושה חודשים ניגשתי לרופא עור והתגלה לי מקדימה ומאחורה נגעים של קונדלימה . נלחצתי מאד התחלתי בתהליך של הסרה והיום אני בביקורת מתמדת . ניגשתי בהמלצתו לרופא שמטפל בו בבית חולים להרגיע אותי שהכל בסדר ואין סיכוי שנדבקתי במשהו אחר . בהמלצתו של הרופא התחלתי להתחסן בחיסון הגרדסיל .. עשיתי 1 מתוך שלוש שאלותיי הן - האם היום , ניתן לקיים יחסים עימו , הדאגה שלי היא גם לגביי האיידס וגם לגבי הקונדילומה בדגש לקונדילומה .. חשוב לציין שבביקורות נתגלו הקונדילומות שוב . חשוב לומר שמאד רצינו לפתח משהו רומנטי אך דבר זה עוצר בעדי מאד . הסקס לאחרונה הוא בתדירות גבוהה תוך כדי ששומרים על עצמנו מאד , אך השאלה האם גם מקונדום או מרימנג אפשר להידבק . האם אני צריך להימנע מסקס ? מגע עם הפה באזור פי הטבעת וכו ? האם אפשר להתגבר איכשהו ? לגהי רימינג האם מותר לי לעשות לו ? אשמח לתשובות מעמיקות ומהירות בנושא . דבר נוסף איך אפשר לדעת שהנגיף לא נמצא בגוף יותר? תודה רבה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה