קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/02/2015 | 21:51 | מאת: רינה

היי אני ובעלי נשואים כבר 7 שנים ויש לנו 2 ילדים הכל היה נחמד עד שפתאום שמנו לב שיש יבלות באיבר מינו של בעלי ובאזור פי הטבעת הוא טוען שהייתה לו 1 לפני הרבה שנים ועכשיו גדלה ומסתבר שזה התפשט יותר פתאום ראינו עוד ועוד והכל רק באיברי המין שלו אנחנו מקיימים מין אורלי אנאלי ודרך הפות מה בדיוק אני צריכה לבדוק אצלי כי שמעתי שזה מדבק ויכול לגרום לסרטן זה ממש מפחיד אותי בנתיים אין שום דבר שנראה לעין אצלי והייתי אצל רופאת נשים לבדיקה רגילה לפני כשבועיים 3 כי התלוננתי על כאבים בפתח הנרתיק בזמן קיום יחסי מין ומסתבר שיש חי וסטיבוליטיס כעת בעלי מטופל ב קונדילוקס ויש לי כמה שאלות 1 זה בסדר שאני מורחת לו ואחר כך שוטפת ידיים הוא כבר שבוע וחצי בטיפול וכבר נפלו כמה יבלות 2 האם צריך להמשיך לשים טיפות גם על יבלות שנפלו עד לסיום הטיפול 3 האם זה טבעי ששורף לו מאוד באיזור המטופל ואפילו הופיע אצלו מעין בליטה כזאת קטנה 4 האם מותר לשחות בבריכות גופרית בזמן הפסקה מהטיפול אחרי כל 3 ימים יש לו 4 ימים הפסקה

מה בדיוק אני צריכה לבדוק אצלי? =קולפוסקופיה מקפת 1 זה בסדר שאני מורחת לו ? = רצוי עם כפפות 2 האם צריך להמשיך לשים טיפות גם על יבלות שנפלו עד לסיום הטיפול?= איני משתמש בזה כבר שנים רבות. 3 האם זה טבעי ששורף לו מאוד באיזור המטופל ואפילו הופיע אצלו מעין בליטה כזאת קטנה? = ככה זה עם קונדילוקס 4 האם מותר לשחות בבריכות גופרית בזמן הפסקה מהטיפול אחרי כל 3 ימים יש לו 4 ימים הפסקה= לא משנה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה