בדיקות hiv

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/01/2015 | 14:05 | מאת: הילה

שלום דר, לפני כחצי שנה בגדתי בחבר שלי עם שני בחורים עם אחד במשך שנה והשני סתם פעמיים לאחר ששכבתי עם ה''סתם פעמיים'' שכבתי עם זה שאני בוגדת איתו שנה וחצי לאחר כמה ימים הוא התחיל לשלשל סליחה על התיאור ( פשוט השתין מהתחת במשך שבוע וחצי) מלווה בחום , זעה בלילה כאבי גרון ובלוטת לימפה לאחר בדיקות זיהו הליקובאקטר.. שאין שום קשר בין לבין התסמינים.. נבהלתי עשיתי בדיקות דם כלליות כי הבנתי שיש קשר בין איידס לבין הלימפוציטים ובאמת הלימפוציטים ירדו בצורה חדה מאשר שעברה 25% לעומת שנה שעברה 35 ו1.8 לעומת 2.8 עוד יותר נבהלתי הלכתי ועשיתי בדיקות hiv במשך שלושה חודשים כל חודש ויצאו שליליות לאחר מכן שכבתי עם חבר שלי שאני איתו 7 שנים 4 ימים אחרי ששכבתי איתו יצאה לו גולה בבית השחי ופריחה לא מגרת מתחת לעור ועיגול כחול מאוד מדויק מתחת לעור והוא לא קיבל מכה.. אחרי חודש התחילה לו שפעת עם שיעול חזק במשך שלושה שבועות שעברו לבד עוד יותר נבהלתיועשיתי עוד 3 בדיקות במהלך החצי שנה האחרונה הכל תקין סיפרתי לחבר מה קורה וגם הוא הלך לבדיקה אחרי 3 וחצי חודשים ויצאה תקינה אך כל התקופה הזאת אני סובלת מדלקות בפצעים שאני מגרדת עד זוב דם ומתנפחות לי הבלוטות כאבי גרון ואוזניים בלי סוף שלא מוצאים ממה הם גם בחודש הראשון היה בי ובבן זוגי נקודות אדומות בגוף ממש מסורטטות שבאו והלכו לבד לאחר כל זה נפגשתי עם רופאים מומחים לאיידס ברמבם שאומרים תשמעי כל מה שאת אומרת מכוון לאיידס אבל זה לא.. ולא נותנים לי לעשות בדיקות נוספות… אני עוקבת כבר חצי שנה אחרי הפורום שלך ומבינה שבאמת יש לך הבנה רחבה בתחום סליחה על ההודעה הארוכה אשמח לתגובתך האישית בנושא פשוט רב הנסתר על הגלוי בבקשה תייעצו לי תסבירו לי מה אתם חושבים אני כבר אובדת עצות. אין לי לאן לפנות כל התסמינים היו שם ובמדויק לפי הזמנים איזו מחלה עליי לחפש? תודה רבה.

השאלה מורכבת מדי לאינטרנט.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה