הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/01/2015 | 14:06 | מאת: מיכל

האם יש צורך להשליך את התכשירים הקוסמטים אחרי שההרפס עבר? אתמול היה הביקור הראשון של הרפס טייפ 1 על גבי השפה התחתונה. אני ממשיכה להשתמש בתכשירים הקוסמטיים כרגיל. מנסה לא לגעת באיזור. הבעיה היא שבבוקר לפני ההתפרצות השתמשתי בהם כרגיל, קרם פנים, עיניים, ושפתיים. וכולם בצנצנות ולא שופרפרות כלומר האצבעות זכו לביקור נוסף בצנצנת. במהלך האיפור הרגשתי את הכאב בשפה שלוש שעות אחרי כבר הופיעו השלפחיות ובדק אותם רופא העור. אני משתמשת בקרמים יקרים והייתי שמחה לשמור אותם אבל אם אין ברירה אז אין ברירה... ההגיון הבריא אומר שווירוס אינו יכול לחיות בקרם פנים אבל אני לא מתחום הביולוגיה ולכן אין לי בעצם שום ידע רלוונטי.

האם יש צורך להשליך את התכשירים הקוסמטים אחרי שההרפס עבר?= אין צורך

19/01/2015 | 03:53 | מאת: מיכל

תודה על התשובה המהירה. חשוב לי להבין, הסיבה לכך היא שהווירוס אינו יכול לשרוד לאורך זמן מחוץ לגוף?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה