הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/01/2015 | 00:25 | מאת: zz

שלום רב , לפני שנה וחצי הייתי בקשר זוגי עם מישהי איתה קיימתי יחסי מין לא מוגנים וזאת רק לאחר ששנינו נבדקנו במפראה על מנת לשלול HIV וכו'. שנה לאחר שנפרדו הגברת הודיעה לי שהיא מצטערת שהיא לא סיפרה לי שנדבקה לפני הקשר שלנו בהרפס 2 והינה נשאית הנגיף). נחרדתי נורא מעניין וחשתי לקופת החולים כדי לבצע בדיקת דם. התוצאות חזרו עם תשובה חיובית, הייתי נורא מוטרד מהעניין, וכעבור מספר חודשים ביצעתי בדיקה חוזרת , בפעם השניה התוצאות יצאו שליליות. רופא המשפחה אמר שאין לי מה לדאוג ושאין לי כלום אם התוצאה השניה יצאה שלילית. הדבר לא הרגיע אותי , אך מאחר ולא ראיתי סימפטומים.עם הזמן הדאגה דאכה והאמנתי שהכל בסדר. לפני כחודש נפגשתי עם מישהי חדשה ואתמול קיימנו יחסים מוגנים אך היא ביצאה בי אקט אורלי ללא אמצעי הגנה. היום בבוקר גיליתי על איבר המין פצע המזכיר שפשוף, תחילה חשבתי כי מדובר בשפשוף שנגרם מחיכוך עם הקונדום, ולאחר מכן חזרו שוב הדאגות. אציין כי לא קיימתי יחסי מין לא מוגנים במהלך השנה האחרונה. אשמח לעצה האם הבדיקה שניה תקפה? טעות? כדאי להיבדק שוב? במידה והראשונה היא הקובעת ואכן נדבקתי בהרפס האם קיים חשש שבת הזוג החדשה נדבקה ממין אורלי? מאוד אשמח לעצה.

אשמח לעצה האם הבדיקה שניה תקפה? טעות? כדאי להיבדק שוב? = כן אבל זה לא משנה כי שכיחות הרפס 2 גבוהה במידה והראשונה היא הקובעת ואכן נדבקתי בהרפס האם קיים חשש שבת הזוג החדשה נדבקה ממין אורלי? = סיכוי של 25% הדבקה בכל מגע מיני

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה