הרפס לא פעיל

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/01/2015 | 15:13 | מאת: יעל

האם נשא של הרפס (טייפ 1 בשפתיים) מדבק גם כשאין התפרצות. הפצע עצמו הופיע בנתיים רק פעמיים בהפרש של ארבע שנים. לפי הבדיקה היו לי נוגדנים (לא פעילים) עוד הרבה לפני ההתפרצות כנראה שנדבקתי בילדות.

כן.

19/01/2015 | 14:17 | מאת: יעל

איך זה משפיע על שגרת החיים שלי? כשאין התקפי הרפס, אני יכולה לחלוק כלים עם בני המשפחה? אני יכולה להמשיך לנשק כרגיל?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה