יום אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/01/2015 | 12:54 | מאת: דפנה

שלום אני נוטלת גלולות כבר 4 שנים ברצף קיימתי יחסים אחרי הרבה זמן שלא קיימתי ויום אחרי קיום היחסים (גלולה שלישית לפני סוף החבילה( הופיעו לי מעט הפרשות חומות ללא ריח שמתי לב שזו לא פעם ראשונה שאחרי קיום יחסים צצים לי שינויים כמו הפרשות האם זה תקין?

כדאי להבדק.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה