כדורים זובירקס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/01/2015 | 13:42 | מאת: אלעד

בזמן האחרון מופיע אצלי הרפס בשפתיים בתדירות גבוהה, הלכתי לרופא עור, הוא נתן לי כדורים של זובירקס 400 מ"ג והוא אמר לי לקחת 3 כדורים ביום למשך שבוע, השאלה שלי היא האם להמשיך לקחת את הכדורים גם לאחר שההרפס כבר התייבש? או להפסיק באמצע הטיפול? תודה מראש

לקחת כפי שהרופא אמר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה